Tabere de familie

Conectează-te cu tine și copilul tău

Participă la taberele de familie

There are no upcoming events at this time.

Echipa noastră

Am pornit la drum cu o echipă tânără, plină de enthusiasm, cu o dorință arzătoare de a ajunge în casa cât mai multor părinți din România și de a le oferi informații medicale și de parenting ce îi vor ajuta la creșterea copiilor fericiți și sănătoși. Scopul nostru comun este acela de a deschide noi căi de comunicare între părinți, medici și cadrele didactice pentru a face schimb de informații corecte și complete cu privire la dezvoltarea celor mici.

„Atelierele pentru părinți mi-au oferit ocazia de a întâlni oameni pe care mi-ar plăcea să îi revăd, în compania cărora mă simt bine. Aceste ateliere sunt conduse de specialiști care, într-un timp foarte scurt, au dat un cu totul alt sens misiunii mele de părinte; mi-au readus emoția și bucuria pe care le-am pierdut, de care parcă am uitat în relația cu copiii.”

Otilia

„Am întâlnit oameni minunați de la organizatori, participanți până la gazde. Fiecare am dăruit câte ceva și am făcut acest timp petrecut împreună să fie minunat.”

Ari și Andreia

„De la organizarea logistică ireproșabilă, până la niște oameni cu o expertiză incontestabilă, care au contribuit la o învățare facilă, multă voie bună și timp de calitate atât cu familia, cât și cu ceilalți participanți.”

Igor

„Am întâlnit oameni noi, părinți ca și mine, cu visurile și temerile lor. Împreună am învățat să avem încredere că ceea ce facem pentru noi și copiii noștri este bine, firesc și natural.”

Camelia

„Ne-au plăcut activitățile, locul, mâncarea și sperăm să mai revenim dacă mai faceți.”

Irina și Bogdan

Tabere trecute