Loading Evenimente
 • This eveniment has passed.

Tabăra de familie 2021

29 August 2021 - 4 September 2021

1200Euro (1 părinte + 1 copil)
Tabara de Familie 2021

Rezolvă cele 6 mari provocări cu care aproape toți părinții se confruntă

Tabăra noastră te ajută să rezolvi cele 6 mari provocări care te-au împiedicat în ultimul an să trăiești din plin bucuria de a fi părinte.

Îți sună familiar?

 • NAm adus în relația cu copilul meu teama și îndoiala pe care le-am resimțit în ultimul an
 • NMunca de acasă mă împiedică să petrec timp de calitate cu copilul meu
 • NNu am timp! Am prea multe de făcut: copil, familie, muncă. Nu se mai termină
 • NNu știu cum să mă joc cu copilul meu
 • NE dificil să fiu și educator și părinte pentru copilul meu
 • NSunt prea obosit și suprasolicitat

Dacă îți sună familiar, nu te îngrijora – nu ești singur. Să fii părinte este greu și obositor. Iar ultimul an a reprezentat un efort imens pentru minte și corp, ceea ce a adus părinții în prag de burnout. Scopul nostru este să te ajutăm să te relaxezi într-un resort de lux descoperind valorile copilăriei pentru a te putea reconecta cu copilul tău.

De ce să vii în tabără

Echipa noastră de traineri te va ajuta să-ți înțelegi mai bine copilul, să experimentezi alături de el și să descoperiți relația profundă și autentică dintre voi.

Înveți de la copilul tău cum să trăiești bucuria și să îl privești ca pe o minune.

Descoperi prin joc valorile copilăriei și te decuplezi de la grijile de zi cu zi.

Înveți să te joci cu propriul copil, îmbinând armonios rolul de părinte cu cel de educator.

Înveți de la copilul tău cum să trăiești bucuria și să îl privești ca pe o minune.

Descoperi prin joc valorile copilăriei și te decuplezi de la grijile de zi cu zi.

Înveți să te joci cu propriul copil, îmbinând armonios rolul de părinte cu cel de educator.

Ce alte opțiuni ai?

 • NAi putea să mergi în concediu, să te relaxezi o săptămână și apoi să te întorci la situația de dinainte
 • NAi putea să dai vina pe mediul exterior pentru că relația cu copilul tău are are de suferit
 • NAi putea să citești zeci de cărți și articole despre cum să te comporți cu copilul
 • NAi putea să nu faci nimic acum și asta să se reflecte în comportamentul copilului tău în perioada adolescenței

Deși probabil unele dintre ele ar putea să funcționeze pe termen scurt, niciuna nu te ajută să construiești o relație autentică, profundă și durabilă cu copilul tău.

Vino să te relaxezi și să te conectezi cu copilul tău!

Ce îți propunem noi?

Cazare de 4*

Meniu conceput de nutriționist

Activități interactive

Cazare de 4*

Vei petrece 7 zile într-o locație de lux, cu o arhitectură deosebită, unde eleganța și rafinamentul fac parte din peisaj. Pensiunea Resort David din Rucăr este locul unde te relaxezi și te bucuri de aer proaspăt, profitând de natură și de confort în același timp.

Camerele sunt spațioase și luminoase, în timp ce curtea generoasă ne permite să petrecem cât mai mult timp în aer liber.

Meniu conceput de nutriționist

Te vei bucura de preparate gătite cu pricepere din ingrediente și produse naturale din zona tradițională Rucăr. Restaurantul este deservit de o bucătărie utilată profesional și de personal calificat.

Meniul este alcătuit de un medic nutriționist și adaptat pentru copii, astfel încât să păstreze gustul autentic al bucatelor de odinioară fără arome, zahăr în exces sau aditivi alimentari.

Activități interactive

Tema sub care se va desfășura tabăra din acest an este „Copilul – parte din noi. Noi – parte din natură”. În acest context, vom avea numeroase activități atât separat, cât și copii-părinți.

Activități pentru părinți:

 • activități de câte 90 de minute cu psihologul Ana Maria Moagă în care vom experienția lucrul individual și în echipa familiei astfel încât să coborâm barierele raționale și să ne putem conecta profund cu copiii noștri
 • întâlniri cu invitați speciali (coach Lavinia Stan, pedagog Amelia Roman), care îți vor răspunde la întrebările care te frământă atât legat de motivația copiilor, cât și de școală și începutul școlii

Activități pentru copii:

 • jocuri în aer liber cu MC entertainer Adina Stan și dansatorul și coregraful Daniel Dobre
 • activități de conectare la natură cu toate simțurile
 • activități de dezvoltare emoțională, prin jocuri adresate gândirii concrete și intuitive
 • povești terapeutice din care să înțelegem valorile unei educații sănătoase

Activități comune copii-părinți

 • ateliere de conectare prin joc și joacă
 • excursie pentru explorarea zonei montane
 • seri petrecute împreună
 • foc de tabără
 • concurs de dans, parada tricourilor și petrecere de final de tabără

Îți vor fi alături în cele 7 zile

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Ana Maria Moagă

Psiholog
“Îndrăznește să te joci, îndrăznește să fii tu!”

Lucrez de peste 16 ani cu problematici privind copilul, adultul, familia, cuplul și grupul.

Am o formare în psihoterapia centrată pe persoană, lucrând ca psihoterapeut la SCPP Moagă și Asociații Psiho-Lifestyle Rogers I Ana, fiind fondatoarea programului experimental de dezvoltare personală și alfabetizare emoțională “Călătorie în lumea Emoțiilor”.

Eu și Tu construim o Relație. O construim prin joc și joacă, punând fiecare ceva din el, devenind o a treia Persoană. Aceasta nu este nici Eu, nici Tu – suntem Noi, Împreună.

Așa se întâmplă și în cazul familiei: Părintele și Copilul construiesc o Relație, fiecare aducând, unul din Lumea Adulților, celălalt din Lumea Copiilor, vești, povești, jocuri și mai ales nevoi.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Amelia Roman

Învățătoare
„Adevărul nu-l vedem decât cu sufletul. Esențialul scăpă privirii.”

Acestea sunt cuvintele micului prinț.
În sufletul meu stau bucuria, candoarea, inteligența și spontaneitatea a 5 generații de copii.

Eu….timișoreancă get-beget, mamă recunoscătoare, învățătoare mândră de 20 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism, fascinată de natură, cărți și, bineînțeles, de copii.

Gândirea copiilor concretă și intuitivă are nevoie de metode antrenante, de învățare prin joc și practică. Tot căutând rețeta perfectă am găsit metode potrivite în sistemele alternative: Waldorf, Montessori, Steb by step și Freinet. Împletirea lor face învățarea ușoară, dă un sens și o continuitate conținuturilor.

4 ani am lucrat pe terapii cu copiii nevăzători, în limbajul Braille, învățând de la ei că esențialul scapă privirii. Acesta este ADEVĂRUL.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Lavinia Stan

Coach pentru părinți, tineri și echipe
„Să facem din creșterea copiilor o bucurie!”

Am 46 de ani și sunt mama a 6 copii. De profesie coach, am abordat acest mod de lucru cu oamenii în companii dar și cu antreprenori.

Am creat cu soțul meu BLP, un program de grup coaching în care participanții capătă noi perspective despre ei înșiși și despre viața lor.

Am extins coachingul și către părinți, oferind suport tuturor celor care mi-au cerut ajutorul. Am lucrat cu mame, cu tați, cu adolescenți, am ținut ore de dezvoltare personală la clasa a VIII-a.

Experiența aceasta a condus la realizarea în cadrul emisiunii Școala din familie de la Trinitas a unei intervenții dedicate adolescenților și familiei în general, cu peste 30 de ediții. Din ceea ce lucrez, găsiți pe Facebook pagina Lavinia Stan.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Adina Stan

Actriță și MC entertainer
„Eu știu să zâmbesc și să molipsesc.”

Eu sunt Adina, actriță cu dorința arzătoare de a fi pe scenă dintotdeauna, cel puțin de când sunt conștientă de cine sunt și din clipa în care am înțeles care îmi este drumul.

Am intrat la UNATC la “Bibanu’ “, domn’ profesor Dem Rădulescu, care mi-a împământenit tot ceea ce intuiam și doream să ating. Frumusețea de a fi pe scenă și de a ști să dăruiesc. Întâlnirile au continuat – Olga Tudorache, Adrian Pintea, Sanda Manu, Mircea Albulescu, ei ne analizau, ne corectau, ne sfătuiau și ne-au dat tot ceea ce au avut mai bun.

Apoi televiziune, evenimente, întâlniri reușite, prietenoase, pline de lucruri înălțătoare. Am învățat de la cei mai buni. Am încă de învățat. Mi-aș dori să ajungem să învățăm unii de alții și să ne împărtășim tot ceea ce știm.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Daniel Dobre

Coregraf și dansator
„Dansul este singura artă în care noi înșine suntem materia din care este realizată.” – Ted Shawn

Am practicat dans portiv de performanţă timp de 10 ani luând cel mai important premiu de vicecampion al României. Am avut nenumărate colaborări în televiziune lucrând în calitate de coregraf cu mulți artiști consacrați. Ultima colaborare a fost la “Dansez pentru tine”.

Eu cred că dansul este vital pentru corp și spirit. Este o evadare în normalitate. În dans, ca în viață, îți trebuie echilibru. Din toate punctele de vedere.

Pe lângă pasiunea pentru dans, am cochetat în paralel cu moda, descoperindu-mi această latură de a creea accesorii (brățări, genți, pandantive, coliere și mai nou costume de scenă şi ţinute de stradă.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Monica Sora

Mamă, profesor, antreprenor
„Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câștigăm.” – Victor Hugo

Eu cred că instruirea nu trebuie privită simplist, doar ca bagaj de informații transmise.

Trebuie să pornim de la a învăța copilul să se descopere, să înțeleagă ce își dorește, ce îl face fericit, apoi să-i fim sprijin în a-l ajuta să dobândească toate cunoștințele academice și să își dezvolte competentele și abilitățile necesare pentru a ajunge la fericirea lui.

Acesta este rolul nostru de părinți și educatori. Iar ca părinți, mai avem un lucru de făcut, primul dintre toate: să înțelegem, să admitem cu tot sufletul nostru că vorbim de fericirea lui, a copilului, care are o formă diferită de cum arată fericirea noastră, dar are darul minunat de a o întregi pe aceasta din urmă.

Ce include

 • N6 nopți de cazare în cameră dublă
 • Ntoate mesele incluse
 • Nmeniu alcătuit de nutriționist și preparat din produse naturale
 • Nparcare gratuită la pensiune
 • Nactivități în aer liber
 • Nworkshopuri și ateliere pentru părinți
 • Nateliere pentru copii
 • Nactivități comune părinți-copii
 • Nexcursie montană

Ce nu include

 • Mtransportul până la pensiune

Rezervă-ți locul acum!

Inscriere Tabără

Inscriere Tabără

Întrebări frecvente

Cum îmi rezerv locul în tabără?
Solicitarea se face completând formularul de înscriere de pe site sau sunând la telefon 0742.355.773. Locul va fi rezervat însă doar după achitarea unui avans de 30% din valoarea pachetului solicitat.
Cum și unde plătesc?
Există mai multe modalități de plată:
– prin transfer bancar
– cash în sediul agenției Ella Travel din str. Constantin Noica, nr.134, Sector 6, București
– cu tichete de vacanță online sau în sediul agenției Ella Travel
Pot plăti un avans și mai târziu diferența?
Da. Pentru rezervarea locului este necesară plata unui avans reprezentând 30% din valoarea totală a pachetului ales. Restul de 70% se va achita până la 5 iulie cel târziu.
Ce alte pachete sunt disponibile?
Dacă aveți doi sau mai mulți copii cu care vreți să veniți în tabără, costul pentru un copil este de 1600 lei. Acesta include cazare, masă și participare la toate activitățile taberei.

În cazul unei familii cu doi adulți, costul pentru cel de-al doilea adult care nu participă la programul educațional este de 1200 lei.

Pentru orice alte situații care nu le acoperă pe cele de mai sus vă rugăm să ne contactați la telefon 0742.355.773.

Se poate emite factură și pe persoană juridică?
Procedura standard este de a emite facturile fiscale pe persoană fizică. La cerere, se pot emite facturi și pe persoană juridică.
Ce se întâmplă dacă nu mai pot participa? Pot să anulez rezervarea?
Prețul este nerambursabil. Vă punem însă la dispoziție o asigurare STORNO în valoarea de 309 lei, care acoperă următoarele situații:
– Evenimente medicale (ex. boli/accidente care implică spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigații, programate în data sau pe durata desfășurării evenimentului).
– Evenimente familiale (ex. decesul asiguratului sau rudelor apropiate, nașterea unui copil sau nepot în ultimele 7 zile până la data evenimentului)
– Evenimente materiale (ex. daune materiale grave survenite cu max 48 de ore înainte de data evenimentului ca urmare a unui incendiu, spargeri/vandalism, inundații, fenomen meteo sau natural ce afectează reședința persoanei asigurate)
– Alte evenimente (ex. furtul documentelor fizice de participare la eveniment, greva transportului în comun, defectarea vehiculului în drum spre eveniment)

De asemenea, se poate opta pentru extinderea acoperirii și în cazul diagnosticării cu COVID-19 (SARS-CoV-2), în urma căreia trebuie să fiți spitalizat, izolat sau obligat sa stați în carantină pe durata evenimentului.

Această acoperire este valabilă numai în situațiile în care este menționată în mod expres în Polița de asigurare.

Există limită de vârstă pentru copii?
Tabăra este destinată părinților care au copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Pentru buna desfășurare a activităților, copiii vor fi organizați pe două grupe de vârstă: 4-6 ani și 7-10 ani.
Care sunt condițiile de participare în contextul COVID-19?
Pentru siguranța tuturor participanților, vă rugăm ca la sosirea în tabără să prezentați unul din documentele următoare:

– adeverință de vaccinare anti-COVID
– dacă ați avut COVID și v-ați vindecat puteți prezenta un document care atestă un rezultat pozitiv al unui test PCR sau al unui test rapid antigen pentru COVID-19, efectuat cu maximum 180 de zile și minimum 15 zile înainte
– document care atestă un rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii sau al unui test rapid antigen pentru COVID-19, efectuat cu maximum 48 de ore anterior sosirii.

Aceste măsuri sunt valabile doar pentru părinți.

Details

Start:
29 August 2021
End:
4 September 2021
Cost:
1200Euro (1 părinte + 1 copil)
Eveniment Category:

Organizator

Societatea Părinților
Email
info@societateaparintilor.ro
View Organizator Website

Locatie

Pensiunea Resort David
Rucăr, Romania