Loading Evenimente
 • This eveniment has passed.

Tabăra de familie 2022

21 August 2022 - 26 August 2022

1200Euro (1 părinte + 1 copil)
Tabara de Familie 2022

De ce să vii în tabără

Echipa noastră te ajută să te reconectezi cu copilul tău, să îl înțelegi mai bine, și să ai parte de acele momente de apropiere după care în mod cert cu toții tânjim.

Învață de la copilul tău ce înseamnă bucuria și să îl privești ca pe o minune

Descoperă prin joc valorile copilăriei și decuplează-te de la grijile de zi cu zi

Învață să te joci din nou cu copilul tău și să îmbini armonios rolul de părinte cu cel de educator

Află cum îi oferi copilului tău siguranța că este iubit indiferent ce face

Fă din creșterea copilului o bucurie șI un drum frumos indiferent de mediul exterior

Găsește liniștea de care ai nevoie pentru a-l putea asculta șI înțelege pe cel mic

Părinții care au participat anul trecut ne recomandă

„Am venit în această tabără să învățăm să ne conectăm mai bine, și se pare că am reușit. Au fost multe activități interesante și pentru copii, dar și pentru adulți, și o mulțime de momente emoționante. Ne-au plăcut activitățile, locul, mâncarea, și sperăm să mai venim dacă mai faceți.”

Irina

„Am trăit 6 zile în care am uitat de tehnologie, aglomerație, provocările de la muncă, și ne-am bucurat de oameni frumoși, care și-au pus sufletul pe tavă. Ne-am bucurat de zarva copiilor, care au sărit din ateliere în ateliere, cu un entuziasm nemaiîntâlnit, alimentat de gogoșile delicioase, dar totuși nemaiîntâlnit. A fost mult mai mult decât o tabără, a fost dezvoltare personală pentru noi și copiii noștri, dar mai ales pentru relația dintre noi.”

Igor

„Am râs, am învățat să zâmbesc din nou, am învățat că a fi vulnerabil și a recunoaște asta nu este o slăbiciune. Am învățat că trebuie să fiu eu însămi, cu bune și cu rele, iar asta am de gând să îmi învăț și copiii, pentru că sunt cu adevărat unici.”

Camelia

„În urma activităților cu părinții, mi-am asumat niște trăiri, mi-am înfruntat niște temeri, și am clarificat niște aspecte pe care le ignorasem. Am descoperit ce copil puternic și bun am, am descoperit că pot gestiona lucrurile și altfel, și am găsit noi căi de comunicare cu el și cu mine. Un proiect ce trebuie să meargă mai departe. Bucuria celor mici a fost ceva unic.”

Andreea

„Mă bucur mult că am avut privilegiul de a participa la prima ediție a acestei tabere. A fost o săptămână în care am întâlnit niște oameni minunați, specialiști care ne-au împărtășit din experiența și cunoștințele lor, părinți care au fost vulnerabili în fața noastră, și ne-au arătat că nu suntem singuri în “lupta” de a fi părinte, copii care ne-au arătat bucuria de a trăi și ne-au “cerut” să îi acceptăm așa cum sunt, să îi vedem cu adevărat și să îi ascultăm cu adevărat. Mulțumesc organizatorilor că au făcut posibilă această experiență, sper să o continuați și la anul, pentru că ați făcut o treabă EXCELENTĂ!”

Lorena

„Particip pentru prima dată la o tabără organizată pentru părinți și copii, iar acum după 4 zile sunt foarte încântată, liniștită, odihnită, cum nu speram să fiu, având experiența ultimelor concedii cu copilul. Programul taberei este organizat impecabil, iar meniul este genial ales, personalul pensiunii este grozav.”

Gabriela

Ce îți propunem noi?

Cazare de 4*

Meniu conceput de nutriționist

Activități interactive

Cazare de lux 4*

Petrece 6 zile de relaxare într-o locație de lux, cu o arhitectură deosebită, unde eleganța și rafinamentul fac parte din peisaj. Pensiunea Resort David din Rucăr este locul unde te relaxezi și te bucuri de aer proaspăt, profitând de natură și de confort în același timp.

Camerele sunt spațioase și luminoase, în timp ce curtea generoasă ne permite să petrecem mult timp în aer liber, bucurându-ne de activitățile propuse.

pensiunea-david

Meniu bazat pe preparate locale

Bucură-te de preparate gătite cu pricepere din ingrediente și produse naturale din zona tradițională Rucăr. Restaurantul este deservit de o bucătărie utilată profesional și de personal calificat. Meniul este adaptat pentru copii, astfel încât să păstreze gustul autentic al bucatelor de odinioară fără arome, zahăr în exces sau aditivi alimentari.

Activități interactive

Anul acesta tema sub care vom desfășura activitățile este „Copilul – parte din noi; Noi – parte din natură”. În acest context, atât copiii, cât și părinții se vor bucura de ateliere separate, dar și împreună.

Activități pentru părinți:

 • Ateliere de dezvoltare personală zilnice de câte 2 ore cu psihologul în care vom lucra individual și în echipă, astfel încât să coborâm barierele de comunicare și să ne conectăm profund cu copiii noștri;
 • Ateliere creative în care ne vom lăsa imaginația să ne poarte acolo unde ne dorim;
 • Întâlniri cu invitați speciali care îți vor răspunde la întrebările legate de motivație, școală și alte nelămuriri pe care le ai pe teme similare;
 • Seri relaxante petrecute împreună cu ceilalți părinți – degustare de vin, jocuri de societate, și alte activități ce te vor face să uiți de rutina de zi cu zi.

Activități pentru copii:

 • Ateliere de teatru unde vor explora până și cele mai ascunse locuri creative din imaginația lor;
 • Jocuri în aer liber unde vor învăța să socializeze cu alți copii;
 • Activități de dezvoltare personală, prin jocuri adresate gândirii concrete și intuitive.

Activități comune copii-părinți

 • Ateliere de conectare părinte-copil prin intermediul jocului;
 • Excursie montană pentru explorarea împrejurărilor;
 • Seri cu tematică petrecute împreună;
 • Foc de tabără;
 • Piesă de teatru pusă în scenă de copii, parada tricourilor și petreceri.

Îți vor fi alături în cele 7 zile

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Radu Moldovan

Profesor la Școala Europeană
”Prin spontaneitate suntem re-formați în noi înșine” ― Viola Spolin

Sunt profesor de teatru, actor păpușar, scriitor și regizor de teatru pentru copii.

Folosesc metoda Violei Spolin, care prin jocuri specifice eliberează puterea creatoare care există în fiecare dintre noi. Exercițiile care dezvoltă concentrarea, imaginația, observarea, intuiția, memoria și în cele din urmă creativitatea și improvizația sunt cărămizile cu care se construiesc scările ce îi vor duce pe scenă, dar îi vor pregăti și pentru marea scenă care este viața.

Abilitățile dezvoltate prin aceste jocuri au aplicabilitate și în viața, ele fiind gândite pentru a forma un om complet, care să trăiască în moment, să fie conștient, empatic și mereu în observare a lui și a ce îl înconjoară.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Ioana Tudor

Profesor la Școala Europeană
”Copilăria este inimă tuturor vârstelor.”

Sunt profesor de desen si teatru de păpuși de 5 ani, iar de când am absolvit secția de scenografie a UNATC, majoritatea experiențelor profesionale au implicat copiii: proiecte europene dedicate copiilor din centre de plasament, organizare și coordonare evenimente pentru copii, realizarea scenografiei a mai multor spectacole de teatru de păpuși, participare in spectacole pentru copii.

Interacțiunea cu copii din medii diferite m-a incantat mereu datorită spontaneității lor, a modului unic și deosebit de a fi al fiecăruia în parte, a felului sincer și molipsitor în care își manifestă bucuria și entuziasmul de a face lucruri frumoase, și apoi de a se bucura de rezultatele și reușitele lor.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Ana Maria Moagă

Psiholog
“Îndrăznește să te joci, îndrăznește să fii tu!”

Lucrez de peste 16 ani cu problematici privind copilul, adultul, familia, cuplul și grupul.

Am o formare în psihoterapia centrată pe persoană, lucrând ca psihoterapeut la SCPP Moagă și Asociații Psiho-Lifestyle Rogers I Ana, fiind fondatoarea programului experimental de dezvoltare personală și alfabetizare emoțională “Călătorie în lumea Emoțiilor”.

Eu și Tu construim o Relație. O construim prin joc și joacă, punând fiecare ceva din el, devenind o a treia Persoană. Aceasta nu este nici Eu, nici Tu – suntem Noi, Împreună.

Așa se întâmplă și în cazul familiei: Părintele și Copilul construiesc o Relație, fiecare aducând, unul din Lumea Adulților, celălalt din Lumea Copiilor, vești, povești, jocuri și mai ales nevoi.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Amelia Roman

Învățătoare la Școala Iancului
„Adevărul nu-l vedem decât cu sufletul. Esențialul scăpă privirii.”

Acestea sunt cuvintele micului prinț.
În sufletul meu stau bucuria, candoarea, inteligența și spontaneitatea a 5 generații de copii.

Eu….timișoreancă get-beget, mamă recunoscătoare, învățătoare mândră de 20 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism, fascinată de natură, cărți și, bineînțeles, de copii.

Gândirea copiilor concretă și intuitivă are nevoie de metode antrenante, de învățare prin joc și practică. Tot căutând rețeta perfectă am găsit metode potrivite în sistemele alternative: Waldorf, Montessori, Steb by step și Freinet. Împletirea lor face învățarea ușoară, dă un sens și o continuitate conținuturilor.

4 ani am lucrat pe terapii cu copiii nevăzători, în limbajul Braille, învățând de la ei că esențialul scapă privirii. Acesta este ADEVĂRUL.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Monica Sora

Mamă, profesor, antreprenor
„Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câștigăm.” – Victor Hugo

Eu cred că instruirea nu trebuie privită simplist, doar ca bagaj de informații transmise.

Trebuie să pornim de la a învăța copilul să se descopere, să înțeleagă ce își dorește, ce îl face fericit, apoi să-i fim sprijin în a-l ajuta să dobândească toate cunoștințele academice și să își dezvolte competentele și abilitățile necesare pentru a ajunge la fericirea lui.

Acesta este rolul nostru de părinți și educatori. Iar ca părinți, mai avem un lucru de făcut, primul dintre toate: să înțelegem, să admitem cu tot sufletul nostru că vorbim de fericirea lui, a copilului, care are o formă diferită de cum arată fericirea noastră, dar are darul minunat de a o întregi pe aceasta din urmă.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Lavinia Stan

Coach
„Să facem din creșterea copiilor o bucurie!”

Am 46 de ani și sunt mama a 6 copii. De profesie coach, am abordat acest mod de lucru cu oamenii în companii dar și cu antreprenori.

Am creat cu soțul meu BLP, un program de grup coaching în care participanții capătă noi perspective despre ei înșiși și despre viața lor.

Am extins coachingul și către părinți, oferind suport tuturor celor care mi-au cerut ajutorul. Am lucrat cu mame, cu tați, cu adolescenți, am ținut ore de dezvoltare personală la clasa a VIII-a.

Experiența aceasta a condus la realizarea în cadrul emisiunii Școala din familie de la Trinitas a unei intervenții dedicate adolescenților și familiei în general, cu peste 30 de ediții. Din ceea ce lucrez, găsiți pe Facebook pagina Lavinia Stan.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Alexandra Filip

Responsabil de bunul mers al lucrurilor
„Investiția în călătorii este o investiție în tine.”

Sunt agent de turism și coordonator de proiect în cadrul evenimentelor pentru părinți organizate de Societatea Părinților Informați.

Sunt o persoană calmă și ambițioasă, care mereu încearcă să-și depășească limitele. Încerc mereu să găsesc cele mai bune soluții în momentul în care apar probleme și să fac în așa fel încât oamenii să fie multumiți și fericiți de alegerile făcute.

Îmi place să călătoresc, să văd locuri noi și să împărtășesc experiențele mele cu cei din jur.

În tabără te voi însoți de la semnarea contractului până când ne vom lua la revedere.

Modern avatars of man and woman. Flat design. Vector illustration

Tatiana Preduca

Responsabil de bunul mers al lucrurilor
„Sunt două lucruri esențiale care te vor face înțelept – cărțile pe care le citești și oamenii pe care-i întâlnești.“ – J. Canfield

Sunt agent de turism și coordonator al proiectelor organizate de Societatea Părinților Informați, și sunt aici pentru a îți oferi informațiile și suportul necesar.

Despre mine îți pot spune că sunt pasionată de citit și călătorit, oriunde călătoresc am și o carte cu mine. Sunt genul de persoană căreia îi plac provocările pe care le oferă viața, care încearcă să își găsească propriul echilibru.

Îmi place să scriu, mă relaxează și mă eliberează de toate tensiunile acumulate. Îmi plac frazele și cuvintele simple, dar cu impact mare. Ador plimbările lungi, nopțile de mai și luna plină.

Pachet educațional

Ce este inclus

 • NActivități în aer liber
 • NWorkshopuri și ateliere pentru părinți
 • NActivități comune părinți-copii
 • NExcursie montană

Ce nu este inclus

 • MPrețurile nu includ transportul în tabără și în excursia montană

Pensiune completă

Ce este inclus

 • N5 nopți de cazare în cameră dublă
 • NPensiune completă
 • NMeniu preparat din produse locale
 • NParcare gratuită la pensiune

Ce nu este inclus

 • MPrețurile nu includ transportul în tabără și în excursia montană

1 adult + 1 copil

Pachet educațional – 440€
Cazare cu pensiune completă – 760€

2 adulți + 1 copil

Pachet educațional – 550€
Cazare cu pensiune completă – 980€

2 adulți + 2 copii

Pachet educațional – 660€
Cazare cu pensiune completă – 1140€

Rezervă-ți locul acum!

Inscrierile s-au incheiat

Parteneri Media

Partener Societatea Parintilor Informati -Pagina de psihologie

Întrebări frecvente

Cum îmi rezerv locul în tabără?
Solicitarea se face completând formularul de înscriere de pe site sau sunând la telefon 0742.355.773. Locul va fi rezervat însă doar după achitarea unui avans de 20% din valoarea pachetului solicitat.
Cum și unde plătesc?
Există mai multe modalități de plată:
– prin transfer bancar
– cash în sediul agenției Ella Travel din str. Constantin Noica, nr.134, Sector 6, București
– cu tichete de vacanță online sau în sediul agenției Ella Travel
Pot plăti în rate?
Desigur, prima tranșă va fi de 20% din prețul total în primele 3 zile după emiterea facturii, a doua de 40% până în data de 15 mai, iar diferența până în 15 iulie.
Se poate emite factură și pe persoană juridică?
Procedura standard este de a emite facturile fiscale pe persoană fizică. La cerere, se pot emite facturi și pe persoană juridică.
Ce se întâmplă dacă nu mai pot participa?
Dacă veți anula rezervarea până în data de 15 mai, vom scoate locul dumneavoastră la vânzare, iar dacă se completează, veți primi banii înapoi integral.
Există limită de vârstă pentru copii?
Tabăra este destinată părinților care au copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Pentru buna desfășurare a activităților, copiii vor fi organizați pe două grupe de vârstă: 4-7 ani și 8-12 ani.

Frații mai mari, peste 12 ani, vor fi implicați într-un program de mentorat alături de echipa de profesori și psihologi.

Care sunt condițiile de participare în contextul COVID-19?
Vor fi respectate toate măsurile de protecție prevăzute de lege la momentul desfășurării taberei.

Details

Start:
21 August 2022
End:
26 August 2022
Cost:
1200Euro (1 părinte + 1 copil)
Eveniment Category:

Organizator

Societatea Părinților
Email
info@societateaparintilor.ro
View Organizator Website

Locatie

Pensiunea Resort David
Rucăr, Romania