Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

Sănătatea familiei în contextul actual al războiului din Ucraina

3 March 2022 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Free
sanatatea familiei pe timp de razboi webinar- ucraina - societatea parintilor informati

Ce sunt războaiele?, Din ce motive încep acestea? sau Cine le poate opri? sunt doar câteva din întrebările la care ne gândim în ultimul timp, și este responsabilitatea noastră să le explicăm și copiilor. Cum facem asta?

Posibilitatea ca cei mici să se simtă speriați, neajutorați, neputincioși este foarte mare, iar anxietatea își poate face apariția în orice moment. Din acest motiv vom discuta cu psihologii noștri despre cum să le prezentăm ceea ce se întâmplă în zilele noastre și cum le oferim suportul emoțional necesar.

Program

18:00 - 18:30
Lavinia Stan - Coach
Atmosfera pe care o creăm acasă stă în puterea noastră
Descrierea temei:
Copii după ce se desprind de casă au nevoie de emoția lui acasă
Au nevoie să se reconecteze cu mediul familal în care au crescut

18:40 - 19:30
Mihaela Dinu - Psiholog
Ce pot face părinții pentru a menține echilibrul emoțional și comportamental al copiilor
Mihaela Dinu – coordonator al programului de combatere a violenței din cadrul organizației Salvați copiii. Psiholog clinician cu peste 20 de ani de experiență profesională. Fie că au fost anii petrecuți la catedră, în cabinetul școlar de consiliere sau în cabinetul de consiliere al Centrului de Educație Emoțională și Comportamentală pentru Copii, activitatea desfășurată a avut un element comun, preocuparea pentru ce înseamnă menținerea echilibrului emoțional și comportamental al copiilor, adolescenților și familiile acestora.

Descrierea temei:
S-au schimbat nevoile copiilor în perioada de pandemie? Ce se întâmplat atunci când nevoile copiilor nu sunt satisfăcute? Ce pot face părinții să asigure nevoile copiilor astfel încât să le mențină echilibrul emoțional și comportamental în perioada ce urmează.

Sponsori

Details

Date:
3 March 2022
Time:
6:00 pm - 7:30 pm
Cost:
Free
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Locatie

Online

Organizator

Societatea Părinților
Email
info@societateaparintilor.ro
View Organizator Website